Hoe werken M3u IPTV-links eigenlijk?

De IPTV M3u-links zijn de formaten waarin de IPTV-kanalen beschikbaar zijn. Dit is zo ontwikkeld, zodat alle links van een IPTV-kanaal in een zelfde link kunnen worden samengevoegd, zodat ze vervolgens te zien zijn op alle platforms die dit type bestand ondersteunen.

Het MPEG m3u- of MPEG-versie 3.0-bestand is daarom een ​​URL-indeling die een lijst met adressen opslaat die vaak audio- en videobestanden bevat die vervolgens kunnen worden afgespeeld op verschillende streaming-sites of met een applicatie voor dit doel. 


Om toegang te krijgen tot deze m3u-links, moet je ze downloaden van sites die gratis links aanbieden of je abonneren op een IPTV service, zoals The Dutch IPTV Store. Er zijn veel sites die gratis m3u-links aanbieden, helaas niet altijd even betrouwbaar, dus kijk uit met wat je downloadt!

Nog een nadeel van deze gratis links is dat ze kortstondig bestaan en constant veranderen , zo ongeveer elke twee dagen.
Daarom is het beter om je te abonneren op een aanbieder zoals The Dutch IPTV Store om gemakkelijk en continu toegang te krijgen tot je favoriete IPTV-kanalen, die ook nog updaten zodra je een app start en je dus zeker weet dat je de nieuwste kanalen hebt!