THE DUTCH IPTV STORE

12000 LIVE TV ZENDERS en 8400 FILMS en SERIES
Hoe het begon...

The Dutch IPTV Store is begonnen als hobby, dat is het nog steeds en zal ook altijd zo blijven. Lichtelijk gefrustreerd door de stijgende kosten van kabeltelevisie, het slechte aanbod van programma's en de creatieve armoede waar elke publieke en commerciële zender een patent op lijkt te hebben zochten we naar een ander concept.

Tijdens dat zoeken vonden we inderdaad een beter en goedkoper concept, het IPTV concept. Dit was het idee wat we voor ogen hadden: meer programma's voor minder geld, uit vele landen en met een uitstekende, soms zelfs uitmuntende beeldkwaliteit, en voor ieder wat wils op TV gebied voor een nette prijs. Alleen moest het concept nog een naam hebben: na ampel beraad moest het "The Dutch IPTV Store" worden. Waarom? We willen ons richten op de Nederlandse markt en de Nederlanders laten genieten van ons IPTV concept. 

We zijn ons er terdege van bewust dat er in de IPTV sector veel  bedrijven op de markt zijn die de branche een slechte naam bezorgen door slechte diensten te leveren of, in het ergste geval, helemaal geen diensten te leveren maar wel betaald hebben gekregen. We proberen anders te zijn, in ieder geval door onze naam , dienstverlening en product, zodat we gemakkelijk herkend kunnen worden door consumenten.

Onze missie is om u de beste IPTV-service op de markt te bieden. Ons succesverhaal bewijst dat we het juiste product hebben.


The Dutch IPTV Store straalt betrouwbaarheid uit, streeft naar de hoogste kwaliteit in de IPTV branche en koestert haar klanten. 
Al deze eigenschappen samengebracht in ons winkellogo, de Nederlandse leeuw. Net zo stoer en ook iets om trots op te zijn. Tenminste, dat vinden wij.
Ben je nog niet overtuigd en wil je toch in ons concept delen, probeer ons dan vandaag nog, voor de prijs hoef je het niet te laten! En kun je samen met ons trots zijn.

We wensen je alvast veel kijkplezier toe!

05-07-2020  The Dutch IPTV Store team