THE DUTCH IPTV STORE

12000 LIVE TV ZENDERS en 8400 FILMS en SERIES
FOX SPORTS

Wat heeft Fox Sports te bieden?

Eerste Divisie

Tweede Divisie

KNVB Beker

Vrouwen Eredivisie

Champions League

Bundesliga

Premier League

La Liga

MLS

Interlands

Europa League

FOX Sports vind je op de Nederlandse kanalen.

De programmering van FOX SPORTS kun je hier vinden


...en entertainment ?

Sky Cinema is te zien op de Engelse kanalen. Sky Cinema heeft meer dan 1000 films op aanvraag en elke dag een nieuwe film die in première gaat.

sky movies

Sky Movies is te zien op de Engelse kanalen
Welke kanalen heb je met Sky Movies?
Er zijn 11 Sky Movies kanalen: Premiere, Hits, Greats, Disney, Family, Action, Comedy, Romance, Thriller, Sci-Fi, Horror en Select. Sky voegt soms ook tijdelijke kanalen toe, zoals Sky Movies Kerstmis tijdens de seizoensgebonden maanden. Stuk voor stuk films die je absoluut wil zien, nu bij The Dutch IPTV Store het gehele pakket. Let wel, de films zijn Engels gesproken en niet ondertiteld.

FILM1

Film1 is een Nederlandse premium filmservice met recente bioscoopfilms via video on demand en vier digitale televisiezenders.
Film1 bestaat uit:
 • Film1 Premiere: 
 • Hierop kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens de ‘Mega Weekends’ vertonen ze de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit een enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters.
 • Film1 Family:

  Dit kanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten: entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. De programmering is zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20.30 uur wordt uitgezonden. Je kan overdag dus met een gerust hart je kinderen laten genieten van het enorme aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn.

 • Film1 Action: 
 • Bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction: alles komt ruimschoots aan bod op dit kanaal. Voor een avond vol spanning en sensatie zap je naar Film1 Action.

 • Film1 Drama:
 • Het nieuwe Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek, drama, romcoms en filmhuisfilms, ze biedt een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen.  

  The Dutch IPTV Store biedt het volledige pakket. Bekijk hier het volledige aanbod.

Bij Film1 zie je ook in de herfst altijd een goede film. Beleef in oktober de premières van onder meer Knives Out, The Revenant, I Still See You, The Clovehitch Killer, Destination Wedding en de documentaire Amazing Grace.