THE DUTCH IPTV STORE

12000 LIVE TV ZENDERS en 8400 FILMS en SERIES
Wat is IPTV eigenlijk?


IPTV staat voor internetprotocoltelevisie, een technologie die televisiediensten levert via een pakketgeschakeld netwerk. Met IPTV kunnen kleine batches media rechtstreeks op de apparaten van de klant worden gestreamd. Volgens de International Telecommunication Union werkt IPTV via een op IP gebaseerd netwerk dat een hoog niveau van beveiliging, servicekwaliteit, betrouwbaarheid en interactiviteit mogelijk maakt. Met het wijdverbreide bereik van internet en direct to home (DTH) -diensten en technologische vooruitgang op het gebied van interactieve televisie, zal de wereldwijde markt voor IPTV in de prognoseperiode van 2020 tot 2025 een robuust groeipercentage verwachten.

Veel mensen maken op dit moment gebruik van IPTV-services. Met de grote verscheidenheid aan providers, verschillende formaten en een enorme hoeveelheid illegale inhoud, is het op dit moment moeilijk bij te houden hoeveel.

Maar het lijdt geen twijfel dat IPTV in populariteit zal toenemen. Grand View Research, een in India en de VS gevestigd groot marktonderzoeks- en adviesbureau, schat in dat de markt in 2025 meer dan $ 117 miljard waard zal zijn. De toename van de gebruikersvraag en verbeteringen in netwerken zullen deze groei ondersteunen.

Een deel van die groei is al begonnen.

Kortom, de toekomst van tv is IPTV.